Deze aflevering ontvang ik Patrick Cornelis(Virus, De Huivering, Waldin, Verbonden Zielen, …) en Shirow Di Rosso(Amoras, Cynja, Rode Ridder, …) op de de Dikke Svekke’s Geeky Podcast via Skype aangezien de huidige lockdown!

Welkom bij de zesde aflevering van de Dikke Svekke’s Geeky Podcast! In deze aflevering heb ik Patrick Cornelis en Shirow Di Rosso te gast en praten we over strips, Virus, remakes, …

Check zeker ook Patrick’s kickstarter voor zijn nieuwe strip Waldin. De Kickstarter loopt nog tot 17/05/2020 ! Je kan het terugvinden op : https://www.kickstarter.com/projects/patrickcornelis/waldin ! Ook Virus 4 : Endgame is nu overal verkrijgbaar!

Shirow Di Rosso’s nieuwste boek “Monstober” is ook verkrijgbaar in de betere strip/boekhandel!

Laat zeker iets weten in de comments op sociale media, Youtube, … en like en share de video en/of audio!

Heb je genoten van de Dikke Svekke’s Geeky Podcast? Laat dan zeker een like en/of een comment achter en als je meer wil doen kan je de podcast ook steunen op patreon.com/dikkesvekkesgeekypodcast.com , op ko-fi.com/dikkesvekkesgeekypodcast of op Paypal pools via de website op dikkesvekkesgeekypodcast.com .


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder