Zowaar onaangekondigd landen wij na een maand radiostilte bij aflevering 8 van de Dikke Svekke’s Geeky Podcast! Deze keer heb ik heren Yannick en Fabian in de virtuele studio die jullie zullen kennen van hun verscheidene projecten waaronder Realiti Virtualski, TheRealBerserkr zijn livestream en binnenkort ook een nieuw project! Wij zijn alvast benieuwd, want het was alweer een fantastische babbel. Zijn Fifa spelers marginalen? Is de Nintendo crowd de braafste community ooit? Wat the hell is simracing? En alweer : Heeft Disney het echt verkloot? Jullie komen het allemaal te weten in deze aflevering!

Fabian en Yannick kan je terugvinden op :

Instagram Yannick : @therecklessnative
Instagram en Twitter Fabian : @therealberserkr
Twitch Fabian : http://www.twitch.tv/therealberserkr


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder