De goal is behaald! Jullie mogen uiteraard blijven doneren, al de fondsen gaan naar de volgende afleveringen!

Wie zijn wij?

Ziczackitty en DikkeSvekke zijn variety streamers op Twitch en gaan een nieuwe uitdaging aan!

Wat is het?

In Horror Talks gaan wij op zoek naar de meest fascinerende, huiveringwekkende verhalen uit films, boeken en het internet. Via storytelling en humor brengen we een live entertainment show met educatieve en interactieve aspecten. We brengen de kwaliteit van televisie en podcasts naar het streamingplatform Twitch, waar we de community op een persoonlijkere manier kunnen bereiken en waar interactie onderdeel uitmaakt van het medium.

Hoe verloopt een aflevering?

Vooraleer : Alles is live! We beginnen met storytelling rond een horror-onderwerp, afgewisseld met facts. Het tweede deel van de show is een “bit”. Daarin doen we een stukje dat thematisch gelinkt met het eerste deel van de show(de storytelling). In het laatste deel spelen we een horrorgame en praten we met de chat! 

Waarom hebben we jullie nodig? 

Wij willen buiten de klassieke Twitch-setup treden en naar een setshow gaan, maar met de authenticiteit van het platform. We behouden hierbij de spontaniteit, uitgesprokenheid en originaliteit en nemen de beste elementen van TV mee naar de productie. 
Hiervoor is uiteraard een iets groter budget nodig. Voor deze show hebben we redelijk wat
productiekosten(vervoer, huurkosten, camera’s, decor, drukwerk, …), crewkosten, catering, … Voor een gemiddelde aflevering hebben we om en rond de 2000 euro nodig.

Hoe kan je ons helpen?

Door te doneren via onze Tip Pages! Je kan ook via overschrijving storten, stuur ons hiervoor best een mail : sven@dikkesvekke.com .

Rewards?

Er zijn natuurlijk rewards voorzien voor onze backers! Deze rewards proberen we constant aan te vullen met leuke dingen. Donaties tellen op, dus je kan gerust extra doneren om een hogere tier te krijgen!

Business Pack
– Vanaf 400 euro kan je al steunen als bedrijf. Je krijgt dan alle voorgaande rewards + Business Pack(logo op stream, shoutout, spotje indien gewenst bij stingers, …). We hebben ook nog plek voor 2 hoofdsponsors en we hebben nog een aantal interessante pakketten. Interesse? Mail naar sven@dikkesvekke.com .

De backers!

Deze mensen hebben hun steentje bijgedragen en hebben ons gesteund! Dank je wel!


DONATORAMOUNT
Tondy€ 20
NapalmBear/BearEatsTiger€ 100
TrainingWolf€ 5
TrainingWolf€ 20
Chapp_Meister€ 25
Aardbeiboom€ 10
Bruurpact€ 1
Steenabiez€ 25
Dampken€ 20
RaidingRenegade€ 50
Alcunha_€ 150
dbPieter€ 150
Dampken€ 5
Steenabiez€ 125
mcq8€ 150
Spinnekop€ 150
dendercee€ 25,25
dbPieter€ 150
Mr_Wolf_1979€ 75
Dampken€ 43,75
dbPieter€ 12,34
dbPieter€ 87,66
steenabiez€ 1
dampken € 1,11
Cappy€ 150
Chapp_Meister€ 50
SteveParadise€ 150
Jampersant€ 100
Spinnekop€ 100
dbPieter€ 20
TheSenpai_be€ 10
Spinnekop€ 50
hann_rex€ 2,89
dampken€ 6